Tour Virtual

MoturismeEls visitants Moturistes tindran accés garantit als nostres serveis.

El client que practica moturisme requereix una atenció especial pel fet que sovint es desplacen des de llargs recorreguts i aquests solen ser molt cansats i feixucs, en arribar a Casa Bellera, podran ser atesos amb una beguda freda, si és estiu, o calenta, en cas que sigui hivern. Podran disposar d’un aparcament tancat i cobert per endreçar-hi les seves motos, hi trobaran el necessari per netejar tant la moto com els seus equipament personal. També en cas de pluja i fred se’ls atendrà per poder fer secar els vestits i botes. En un lloc determinat de la casa disposaran d’un espai que els orientarà i ajudarà en tot el que necessiten per continuar el viatge o programar la sortida de l’endemà, també disposaran d’una bilioteca específica de motors, així com d’una base de dades útil per al seu viatge, estada i retorn. Un manual de bones pràctiques assegurarà una bona estada en el nostre establiment.

Restaurant

Tenint en compte l’especificitat dels usuaris que practiquen moturisme i atès que, en ocasions, no poden seguir els horaris establerts per a la resta de clients en el menjador de Casa Bellera, la direcció informa als estadants que arriben amb motos que poden disposar d’un àpat fred i calent amb beguda en horaris fòra de menjador i, en cas que ho precisin poden sol-licitat un “pic-nic” per endur-se d’exursió.

Els proposem ara 4 rutes amb moto des de Casa Bellera o amb arribada a Casa Bellera. En cadascuna de les rutes vénen senyalitzades les benzimeres i tallers de la zona.